( SEO ) Optimizacija za tražilice


Želite da Vaša web stranica bude ispred konkurencije tokom pretraživanja na Google-u dali znate zašto pronalazite konkurente a ne pronallazite svoju web stranicu za pojam koji upisuju vaši potencijalni klijenti. Dopustite da Vam pomognemo postati prvi na Google-u

Optimizacija za tražilice je skup tehnika koje je priznao i sam Google te u njoj ne vidi ništa sporno dok se izvodi dozvoljenim metodama! Optimizacija za tražilice je dugotrajan proces koji obuhvaća rad na kvaliteti same stranice i njezinu promociju. Postupak koji izvodimo sa Vašom web stranicom je postupak koji dovodi na prvu stranicu Google-a i drugih revalantnih tražilica poput Yahoo ili Bing.

  1. Istraživanje , definiranje strategije - Koristimo niz online alata za prepoznavanje najbolje strategije za ključne riječi na kojima će se temeljiti i sve ostale SEO aktivnosti. Je li vaš posao sezonski? Na kakve korisnike ciljate? Koliko je jaka vaša konkurencija? Sve su to pitanja na koja se moraju znati odgovori za uspješnu izvedbu SEO kampanje.
  2. Optimizacija sadržaja - Sadržaj stranice mora biti kvalitetan i informativan da bi privukao korisnike, ali također mora poštovati određena pravila da bi i tražilice znale prepoznati tu kvalitetu.
  3. Link Building - Kvalitetni ulazni linkovi jedan su od najvažnijih kriterija za uspješnu optimizaciju za tražilice. Mi sa lakoćom možemo identificirati vrstu linkova koji će doprinjeti boljem rangiranju te pronaći načine kako ih pridobiti.
Zašto odabrati nas! Zato što se isključivo koristimo tehnikama dopuštenima od strane Google-a i ostalih pretraživača A to je Vrlo bitno jer Google redovno uvodi nove promjene i njima ("kažnjava") stranice koje koriste nedouštene tehnike tako da se njihov broj znatno smanjuje. A mi Vam dajemo dugoročnu vijernost i čuvamo Vaš ugled na internetu.